Първоначално публикувано от EMo0o
Известие
Collapse
No announcement yet.
каво е полочението с чиповете?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от КокиАма средната скорост не ти е била 100.
От постове на други хора съм останал с впечатлението че до някаква определена граница е добре да ти е по висока скороста?Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shkuПървоначално публикувано от КокиАма средната скорост не ти е била 100.
От постове на други хора съм останал с впечатлението че до някаква определена граница е добре да ти е по висока скороста?
Comment
-
[quote=Коки]Първоначално публикувано от p3shkuПървоначално публикувано от "Коки":z2ymutv8Ама средната скорост не ти е била 100.
От постове на други хора съм останал с впечатлението че до някаква определена граница е добре да ти е по висока скороста?
Средната скорост която отчете компютъра е около 100Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
добре значи и има 100% нещо на моята кола... до благоевград си ходех и разхода беше 6.8 - 7 ама ако няма движение ама иначе пак 8 ми е давала. каде може да се крие проблема.... климатик, джанти, качество на навтата (съмнявам се понеже си сипвам само от еко по препоръка на вас съфорумници)... много странно защо светна тая лампа за вода в навтата... бях сложил една американска добавка която ми похвалиха много (политрон или нещо такова се казва), но ми направи впечатление че е едновременно и за дизел и за бензин.. може заради това да е светнала лампичката...
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku... но ми направи впечатление че е едновременно и за дизел и за бензин.. може заради това да е светнала лампичката...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shkuмай е време за една нова тема да се пусне кои каде зарежда и защо. А ти емо от каде зареждаш?
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment