Известие

Collapse
No announcement yet.

каво е полочението с чиповете?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EMo0o
    Първоначално публикувано от Коки
    Първоначално публикувано от p3shku
    ...Направо не мога да разбера как постигате такув малък разход 6.7.
    Ами човекът е с друга кола просто Либрата е по-лека от 166, така че ....
    Сега като се прибирах от Търново , понеже спирах на Микре и от там си засекох ми даде 6.8 разход до София
    Ама средната скорост не ти е била 100.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

какво имаш напредвид с това? Че 100 е малка или голяма средна скорост. и как зависи разхода от средната скорост?
      От постове на други хора съм останал с впечатлението че до някаква определена граница е добре да ти е по висока скороста?
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
      Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

какво имаш напредвид с това? Че 100 е малка или голяма средна скорост. и как зависи разхода от средната скорост?
        От постове на други хора съм останал с впечатлението че до някаква определена граница е добре да ти е по висока скороста?
        100 е висока средна скорост и обикновено означава, че караш със 140-150, така че на Емо му е дало 6.8 при по-ниска скорост.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ето ви и за Алфата, която се кара също така
          Сметнете как се е карала
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

[quote=Коки]
            Първоначално публикувано от "Коки":z2ymutv8
            100 е висока средна скорост и обикновено означава, че караш със 140-150, така че на Емо му е дало 6.8 при по-ниска скорост.[/quote:z2ymutv8]

Средната скорост която отчете компютъра е около 100
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

добре значи и има 100% нещо на моята кола... до благоевград си ходех и разхода беше 6.8 - 7 ама ако няма движение ама иначе пак 8 ми е давала. каде може да се крие проблема.... климатик, джанти, качество на навтата (съмнявам се понеже си сипвам само от еко по препоръка на вас съфорумници)... много странно защо светна тая лампа за вода в навтата... бях сложил една американска добавка която ми похвалиха много (политрон или нещо такова се казва), но ми направи впечатление че е едновременно и за дизел и за бензин.. може заради това да е светнала лампичката...

Comment

... но ми направи впечатление че е едновременно и за дизел и за бензин.. може заради това да е светнала лампичката...
                Със сигурност , въпреки че и на Екото понякога им е гадна нафтата ... един път сипах там и колата освен че качи разхода не вървеше като хората .. Май вече е въпрос на късмет да не сипеш лоша нафта или лош бензин независимо на коя бензиностанция

Comment

май е време за една нова тема да се пусне кои каде зарежда и защо . А ти емо от каде зареждаш?

Comment

май е време за една нова тема да се пусне кои каде зарежда и защо . А ти емо от каде зареждаш?
                    Сега зареждам Шел вИ-ПаУЪр защото имам карта , иначе на ОМВ

Comment

Working...
                    X